Et løfte er et løfte...

Jeg lovet at jeg skulle ta bilde av meg selv i denne badekåpen, og det får jeg vel stå ved. Nå har ikke jeg nødvendigvis en hellig overbevisning om at jeg må stå ved alt det tåpelige jeg lover. Men i dette tilfelle har jeg valgt å gjøre det. Her er de altså... Bildene.

 
 

Meg i morgenkåpeDette er også meg i morgenkåpe

Jeg beklager den dårlige bildekvaliteten. Det eneste kameraet jeg har hatt tilgjengelig er et enkelt web-kamera. Det er ikke først og fremst laget for å ta helfigurbilder. Jeg synes heller ikke musklene mine kommer fullstendig til sin rett i dette bildematerialet. Det er en god ting.

Om jeg får tak i et bedre kamera, tror jeg kanskje at jeg skal se meg om etter et nytt motiv i samme slengen. Det er greit at jeg er fotogen, men det får være måte på.

Den slette kvaliteten skaper jo en helt spesiell stemning i bildene som jeg er ganske sikker på at jeg ikke liker. Sammen med den FrontPage-inspirerte designen på sidene får det hele et amatørmessig preg som er veldig i Internets ånd.

Moderne datateknologi kan jo brukes både i det gode, og i det ondes tjeneste. Om smaken jeg får i munnen av å se på disse bildene er noe å styre etter, kan denne siden nok sees som et klassisk misbruk av (til dels) evner og (i særdeleshet) hardware. Hvorfor er det ingen autoritet på nettet som kan beskytte slike som meg mot seg selv? Hvor er myndighetene?

 
     
 
Og det går rundt og rundt...

Tidsbegrensning

Det kan nok se ut som jeg sitter og trykker, men det er faktisk ikke tilfelle.

Jeg vet ikke om jeg er så stolt av dette, så jeg tror nok ikke denne siden blir stående i evig tid. Allerede nå har siden hatt treff. (Og bare ett treff hadde jo vært ett for mye!)

Avhengig av hvor fort og hvor mange modelltilbud som kommer inn i tiden fremover, vil jeg slette siden og alle spor av den.

Når du er gørrlei: Klikk her for å komme deg tilbake til framsiden.